7/10/2024
Barolo versus Feral
Oh boy, heb ik goed nieuws voor pinot grigio lovers. Mocht je dol zijn op van die lekkere ordinaire slobber grigio, dan is dit de doordrinker die je het leven makkelijker gaat maken deze zomer.
Lekker slettebakken bij culinaire podcasts is mijn nieuwe hobby.
In Wat Schaft De Podcast was ik de guest of honour en hebben we het over heel veel verrassende lekkere alternatieven en waarom ik niet meer drink. Bij De Vegan Lekkerbek mocht ik samen met vegan cowboy Jaap Korteweg (de Vegetarische Slager himself) aanschuiven bij host @jigalkrant en schonk ik wat lekkers alcoholvrij bij zijn aspergerisotto.
Op bezoek bij Wat Schaft De Podcast
'Hij is weg. Ik snap er geen zak van, maar De Dorst is weg.'
Zo begint het artikel dat ik schreef voor de nieuwe Flow. Ik probeer te begrijpen waar die onverzadigbare Dorst vandaan kwam die ik mijn drinkende leven altijd had, en waarom hij zich nu nooit meer laat zien.
Als er ergens een goeie alcoholvrije kaart moet zijn, dan is het bij een wegrestaurant. Wij reden daarom naar Zacht Staal bij Beverijk, waar ik hoera!! een aantal van mijn all time favorite drankjes op de kaart vond. Maar al hadden ze alleen kraanwater, hier moet je eten. Hashtag happy β€οΈ
Was weer gezellig. Tot maandag!
Esmee
PS We hadden dit weekend een server overload omdat Yvette van Boven What to Drink als haar favoriete alcoholvrije website in het AD had genoemd. Zo trots!
β
π₯ Meld je aan voor de nieuwsbrief vol spannende tips om no & low te drinken!
Geen zorgen, geen spam. (2x per maand)