Sparkling

Paul Giraud Jus de Raisin

Dessertsap
Sparkling - druivensap
Paul Giraud
Jus de raisin petillant
de rating van what to drink is 0.5 sterde rating van what to drink is 1 sterde rating van what to drink is 1.5 sterde rating van what to drink is 2 sterrende rating van what to drink is 2.5 sterrende rating van what to drink is 3 sterrende rating van what to drink is 4 sterrende rating van what to drink is 4.5 sterrende rating van what to drink is 5 sterren
zoet
fris
Biologisch

Elk jaar bottelt Giraud een deel van zijn cognacdruiven als onvergist druivensap, en voegt daar wat koolzuur aan toe. De most die normaal goed is voor 7 tot 10 procent alcohol voor de basiswijn voor de distillatie, proef je hier met alle suikertjes nog intact. Het resultaat is hoge kwaliteit dessert-sap, met 15 gram suiker per liter en mooi zuren. Schenk het bij desserts met fruit, amandeltaart, of zoute kaasjes.

Over de producent

De familie Giraud verbouwt voor haar Cognac al sinds 1650 druiven in het beste deel van de Cognacstreek, de Grande Champagne. Alle druiven (Ugni-blanc) komen van hun eigen 42 hectare tellende landgoed op een kalkhoudende kleibodem. De familie Giraud werkt biologisch maar is niet gecertificeerd.

Spijssuggestie

Prijsindicatie

9.95

Verkooppunt

Herkomst
Cognac, Frankrijk
Jaar
2023
Inhoud
75cl
Promilage
0.0
%
kCal/100ml
65
Suiker (gr/100ml)
15
go back pijl
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
🔥 Meld je aan voor de nieuwsbrief vol spannende tips om no & low te drinken!

Geen zorgen, geen spam. (2x per maand)

Top! Bedankt voor je aanmelding.
Oops! Something went wrong while submitting the form.