Superlekkere, frisse cassis-aalbessen spritz, op basis van appel, peer, aalbes en druif. Blend: 52% gedealcoholiseerde wijn, waarvan 40% pinot meunier en 10% dornfelder, perensap 17%, druivensap rood 8%, appelsap, kersensap*, bessensap*, bramensap*, bosbessensap* kruiden en specerijen. Van sap Meister Jörg Geiger. Veel koolzuur in deze.
Fruitkweker, cider- en sappenfabrikant Manufaktur Jörg Geiger uit Zuid-Duitsland pionierde ruim 30 jaar geleden met de eerste alcoholvrije dranken als alternatief voor wijn. De inspiratie hiervoor lag in meer dan 300 jaar familiegeschiedenis in de productie van laag-alcoholische ciders. Het ongegiste sap van zelfgeteelde oude rassen appels en peren vermengd met ander fruit, groenten en verse kruiden, specerijen en bloesems zouden de basis worden van een geheel nieuwe categorie dranken.
Geen zorgen, geen spam. (2x per maand)