Toegankelijke witte blend met als basis riesling, met vruchtensappen, gemaakt door groente en fruitkunstenaar Jörg Geiger. Van als zijn dranken is dit denk ik een van de meest een-dimensionale. Heeft een hoge appelsap-vibe. Gedealcoholiseerde riesling 60%, appelsap 13%, druivensap, perensap, perziksap*, kweepeersap, kruidenextract (0,2%), bloemen en specerijen.
Fruitkweker, cider- en sappenfabrikant Manufaktur Jörg Geiger uit Zuid-Duitsland pionierde ruim 30 jaar geleden met de eerste alcoholvrije dranken als alternatief voor wijn. De inspiratie hiervoor lag in meer dan 300 jaar familiegeschiedenis in de productie van laag-alcoholische ciders. Het ongegiste sap van zelfgeteelde oude rassen appels en peren vermengd met ander fruit, groenten en verse kruiden, specerijen en bloesems zouden de basis worden van een geheel nieuwe categorie dranken.
Als aperitief, bij salades, verse kaas, schelpdieren, lichte visgerechten.
Geen zorgen, geen spam. (2x per maand)