De Rubin doet z’n naam eer aan: robijnrood in je glas met een knipoog naar klassieke Italiaanse aperitivo's. Frisse citrus en hibiscus springen eruit, terwijl jeneverbes en een bittertje van kinabast (right?) en citrusoliën de basis vormen. Bitterder dan hun Bernstein, en tegelijk juist verrassend toegankelijk. Geen spoor van de overmatig frisse aroma's die in de andere kruidendrank opduiken. Drinkt lekker soepel weg.
Water, suiker, sinaasappels, citroenen, citroengras, limoenen, jeneverbessen, hibiscusbloemen, kinabast, specerijen, zuurteregelaar: citroenzuur, zout, vitamine C.
Combineer met bruiswater of droge tonic voor een Rubin Spritz, of maak een alcoholvrije Negroni.
Franz von Fein is het liefdeskind van twee Duitse globetrotters die hun reiservaringen hebben gedestilleerd in een fles. Van theeceremonies in China tot spice feesten in Latijns-Amerika—dit duo heeft het allemaal gezien en die wereldse inspiratie proef je in de dranken. Apart wel!
Geen zorgen, geen spam. (2x per maand)