Dit is een ruige rode. Met peper, tijm, geroosterde tonen en tanninen doet hij het heel goed bij wild en ander gebraad. Voor wie een vervanging zoekt voor een stevig rood glas bij de maaltijd.
Tussen de ruige bergen van Alto Adige brouwt Feral dranken die net zo eigenzinnig zijn als hun omgeving. Slimme blends van wilde ingrediënten die precies goed in elkaar zitten. Sinds 2021 staat Maddalena Zanoni aan het roer van dit jonge bedrijf, samen met een bont gezelschap van botanici, koks, wetenschappers en wildplukkers. Kortom, iedereen die iets kan met smaken, gisten en een snufje chaos. Bij Feral maken ze alcoholvrije alternatieven, maar daar houden de brave bedoelingen wel op. Alles draait om smaak – echt goede smaak – alsof je een flesje Dolomieten opent. Het resultaat is spannend, fris en een beetje brutaal. Feral doet niet aan tierelantijntjes. Het is gewoon goed spul, punt.
Schenken op 16-18 graden C. Rijke maaltijden, zoals wild, gekruide kaasjes.
Geen zorgen, geen spam. (2x per maand)