Uit de Cocktail-serie, vond ik deze Shizo prachtig! Een smaak die je herkent van het blaadje bij je sushi voordat het je begint te duizelen van yuzuness, met o.a. sansho, zwarte peper en oranjebloesem. Fris, super-super juicy.
Gemaakt van vers geoogste Shiso afkomstig uit Japan en gekweekt en gedistilleerd in België en 11 individuele distillaties van verse kruiden & bloemen. Een echte signature cocktail van Bôtan Distillery.
Serveer ijskoud en giet 110 ml over een ijsbal of een groot ijsblokje in een tumblerglas, garneer met een schijfje limoen of een blaadje basilicum.
Ik kraaide het echt uit van geluk toen ik de sapserie van Botân Distillery kreeg te proeven - een Vlaamse producent van louter non-alcoholische distillaten van kruiden en bloemen uit hun state of the art kruidentuin bij Antwerpen. Dit merk is nu al een van mijn lievelings. Botân maakt oa botanical ‘Wynes’ en ‘Cocktails’, die allemaal lekker én bijzonder zijn. Probeer ze allemaal!
Apéritif, after-dinner, langzaam nippen
Geen zorgen, geen spam. (2x per maand)